Last news in Fakti

22 Март, 2021 15:05 2 544 2

Президентът на F1: Този шампионат ще е специален заради новите правила

  • стефано доменикали-
  • формула 1

Преди тренировките в Бахрейн той се срещна с пилотите и с шефовете на екипи

Президентът на F1: Този шампионат ще е специален заради новите правила - 1

Президентът и CEO на F1 Стефано Доменикали сподели, че тазгодишният шампионат ще е специален, тъй като сред отборите има много очаквания преди влизането в сила на новите правила. Преди тренировките в Бахрейн той се срещна с пилотите и с шефовете на екипи.

„Идването на Астън Мартин е знак, че Формула 1 е в центъра на вниманието на производителите. Въведеното ограничение на бюджетите означава, че отборите могат да са стабилни, а предстоящите нови правила са прекрасна визия за бъдещето. Комбинацията между традиционни отбори и марки, нови брандове, идването на нови производители и тези невероятни пилоти ще ни донесат вълнуващи надпревари“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    1 1 Отговор
    СЕО? Да бЕхте написАли и President, e.g., риййшшш...
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор
    Одновния коментар във Ф1 отдавна е "кой кога смени гумите " ‼