Last news in Fakti

23 Март, 2021 13:57 1 544 6

От Берое: Бихме ЦСКА съвсем закономерно

  • берое-
  • грудев-
  • съдийство-
  • дузпа-
  • цска-
  • победа

"Победата ни над "червените" не буди никакво съмнение, заяви спортният директор Валентин Груев

От Берое: Бихме ЦСКА съвсем закономерно - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че отборът напълно заслужено е победил ЦСКА. Заралии надвиха "червените" с 1:0 с гол на Мартин Камбуров от дузпа.

"Победата ни над ЦСКА не буди никакво съмнение. Надиграхме ги както тактически, така и физически. Бяхме по-добри по всички компоненти. Чувам оплаквания от тях от фактора "съдийство", но нека им припомня дузпи в тяхна полза, които будеха съмнение, но те не коментираха нищо. Явно грандовете са свикнали да говорят за вреда срещу тях при обективно съдийство. Съперникът да се сърди не на друг, а на вратаря си Бусато, който направи ненужен фаул срещу нападателя ни Фал", започна Грудев.

"За нас успехът бе много важен, тъй като ни връща в борбата за третото и четвъртото място. Съжалявам само, че в плейофите ще се играе по един мач. Ако имаше по два може би щяхме да се преборим за Европа. Сега шансовете са минимални, но ще ги гоним докрай", каза още Грудев пред "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедо

    12 4 Отговор
    След такава победа всеки по умен човек би замълчал.
  • 2 BNBinfo

    4 3 Отговор
    Трудна победа над отбора на бай ГриГан - милярдера! Човека е с над 4 млрд.Евро активи, а в касата на оранжадите има 10-12 млн. Евро. Как се играе срещу такива пари, селекция и компетентно управление!?

    Коментиран от #3

  • 3 ДаДа Микре

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "BNBinfo":

    Абсолютно си прав! Човека им построи стадион, база, Алън Пръдльо доведе от Англия, Бруно Тирето от Локо Пд, играчи от Уотфорд, Сантос, Космос и ДЮШ им е първа във всяка възраст! Какво повече?
  • 4 Стоян Александров

    1 6 Отговор
    Абееее ей Бирои Вие на ЦСКА само се слагахте бе. Сега бихте Ловеч-Етеополе. И не се кефете. Истинското ЦЕЦА е онуй с цифрите. Онуй недоносче новото отборче на две годинки и полувина ЦСКА 1948. На чичо Ви Домуса Агата
  • 5 Фен на ЦСКА

    3 1 Отговор
    Такова не компетентно мнение на човек от ръководството на един отбор , може да говори само за състоянието като цяло на този отбор. Пoне да беше споменал по кой точно компонент от играта са надиграли ЦСКА. Въпреки, че ЦСКА игра слабо като цяло, те бяха отбора, който стоеше по добре от берое, като най вече физически превъзхождаха съперника си, особено през второто полувреме.

    Коментиран от #6

  • 6 ХА ХА ХА

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фен на ЦСКА":

    Цесекато са по -добри от Берое , но само по душа .