Last news in Fakti

24 Март, 2021 10:56 4 003 2

Ето го новият капитан на националния отбор

  • ясен петров-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • страхил попов-
  • георги костадинов

Решението е изцяло на треньорския щаб

Ето го новият капитан на националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Националният отбор на България има не само нов селекционер, но и нов капитан. Ясен Петров обяви, че занапред лентата ще носи халфът на Арсенал (Тула) Георги Костадинов. Заместници на Мечката ще бъдат Димитър Илиев и Васил Божиков.

„Решението е изцяло на треньорския щаб. Ние носим отговорността за това решение. Не е имало никакво гласуване”, обяви селекционерът Ясен Петров на пресконференцията си преди утрешната световна квалификация с Швейцария.

След оттеглянето на Ивелин Попов от националния отбор в края на 2019 г., за капитан на „лъвовете“ беше определен Петър Занев, а негови подгласници бяха Георги Костадинов и Васил Божиков.

През 2020 г. Занев носи лентата в два мача, а Божиков в 4. По един път капитани бяха Николай Михайлов и Страхил Попов.

Ето го новият капитан на националния отбор


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гринго

    6 0 Отговор
    Успех на Ясен и отбора
  • 2 ВЪВ ВРЕМЕТО

    2 0 Отговор
    На времето имаше лаф мъка мл е майко за българското футбол и за циганското музика само че цигани музиканти има и тук и по света ама футбулери нема