Last news in Fakti

24 Март, 2021 14:17 1 925 1

Гарет Бейл разкри единствената си мечта!

  • гарет бейл-
  • футбол-
  • световно първенство

Световните финали обаче остават голямата мечта на 31-годишния състезател, който обяви, че най-вероятно, ако „драконите“ достигнат до Катар, това ще бъде последният голям форум за Бейл и неговите съотборници

Гарет Бейл разкри единствената си мечта! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Тотнъм Гарет Бейл е пределно амбициран да изведе родината си до световното първенство в Катар през 2022 година. Уелс вече участва на Евро 2016, а страната също така ще вземе участие и в предстоящото европейско първенство през това лято.

Световните финали обаче остават голямата мечта на 31-годишния състезател, който обяви, че най-вероятно, ако „драконите“ достигнат до Катар, това ще бъде последният голям форум за Бейл и неговите съотборници.

„Повече от всичко мечтая да играя на световно първенство с националния отбор. След като вече играхме на европейско и показахме на какво сме способни, сега сме изцяло концентрирани върху световните квалификации. Трябва да дадем всичко от себе си, за да зарадваме уелския народ и да доставим радост на хората. Участие на финалите в Катар през 2022 година е единственото, което искам. Нашето поколение наистина се труди много и заслужаваме да завършим своя път по достоен начин. Всичко зависи от нас и трябва да си заслужим мястото в Катар“, заяви Бейл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    2 0 Отговор
    Голямата му мечта била да почива на Слънчака това лято и Софка Маринова да му пее на ухо.