Last news in Fakti

28 Март, 2021 17:25 1 697 2

Ето колко ще е бюджетът за трансфери през лятото в Милан

  • милан-
  • бюджет-
  • 100 милиона евро-
  • летни трансфери

За световните стандарти парите, с които ще трябва да борави спортно-техническият щаб на "росонерите", не са кой знае колко

Ето колко ще е бюджетът за трансфери през лятото в Милан - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Италианският гранд Милан ще разполага със 100 милиона евро бюджет за трансфери през лятото, твърди Gazzetta dello Sport. Според авторитетното италианско издание очакваното класиране за Шампионската лига ще бъде финансова инжекция за "росонерите" и ще позволи на клуба да задържи за постоянно защитника Фикайо Томори. Англичанинът в момента играе на "Сан Сиро" под наем от Челси, а закупуването на правата му е един от приоритетите пред Милан за лятото, посочва Gazzetta. При бюджет от 100 милиона евро това няма да бъде проблем.


В същото време се очаква ветераните Златан Ибрахимович и Марио Манджукич да останат в клуба и през следващия сезон. В договора на хърватина с "росонерите" има опция за още един сезон, която автоматично ще бъде активирана при класирането на тима за Шампионската лига. "Дяволите" обаче искат да подсилят атаката си и с още един футболист, като в радара им е сръбският нападател на Фиорентина Душан Влахович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС

    2 0 Отговор
    С тия пари можете да вземете цялата наша "А" група + публиката, което прави 308 играча. Най-добрата инвестиция

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БФС":

    Или най-лошата. Зависи от гледната точка.