Last news in Fakti

31 Март, 2021 09:45 1 265 0

Барселона се отказа от Дейвид Алаба

  • алаба-
  • барселона-
  • отказване-
  • заплата-
  • байерн мюнхен

Каталунците смятат, че заплатата, за която настоява австрийският национал, е твърде висока

Барселона се отказа от Дейвид Алаба - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона вече не е сред кандидатите за подписа на Дейвид Алаба, твърди Sport.es. Каталунците смятат, че заплатата, за която настоява австрийският национал, е твърде висока. От "Камп Ноу" са готови да подновят преговорите само в случай, че Алаба отстъпи от финансовите си изисквания.

Както е известно, 28-годишният бранител ще стане свободен агент през лятото, когато изтича договорът му с Байерн (Мюнхен). Двете страни не се споразумяха за нов контракт и Алаба ще напусне "Алианц Арена". Неговото желание е да продължи кариерата си в Испания и очакванията са да подпише с Реал Мадрид.

Смята се, че универсалният футболист вече се е разбрал с кралския клуб за договор до 2025 година със заплата от 12 млн. евро на сезон. Освен това, Алаба, баща му и мениджърът Пини Захави ще получат бонус от 20 млн. при подписването на контракта. От Барса не са склонни да извадят подобна сума.

Алаба е юноша на Байерн и цялата му кариера до момента е свързана с баварския гранд, с изключение на един сезон под наем в Хофенхайм. Австриецът има общо 26 трофея с клуба от Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА