Last news in Fakti

1 Април, 2021 14:40 3 580 8

В Северна Македония се гаврят с национал на Германия

  • северна македония-
  • футбол-
  • германия-
  • световни квалификации-
  • тимо вернер

След онзи епичен пропуск в 82-ата минута при 1:1 той се "сдоби" с правото да бъде македонски гражданин

В Северна Македония се гаврят с национал на Германия - 1
Снимка: БГНЕС

На германския национал Тимо Вернер му беше "връчена" лична карта на Северна Македония от местния вестник "Вечер". Повод за тази иронична постъпка на изданието стана големият пропуск на нападателя по време на снощния мач между Бундестима и Северна Македония, спечелен с 2:1 от западните ни съседи.

"Когато искате нещо, всичко е възможно. Процедурата за това Тимо Вернер да "добие" македонско гражданство, т.е. македонска лична карта, продължи само няколко часа. След онзи епичен пропуск в 82-ата минута при 1:1 той се "сдоби" с правото да бъде наш гражданин. Нашите власти го "наградиха" с лична карта. Така и трябва. Ще играе ли за Македония? Ние не вярваме, нямаме нужда от такова "дърво". Добре, бе, кой би могъл да замени Пандев, Елмас, Адеми, Велковски, Барди и останалите? Със сигурност не и Тимо. Дори и да е играл за Челси", пишат от вестника.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много поздрави

    7 3 Отговор
    Северна Македония световен шампион.
    Та да има по едно копие на купата и за България и за Гърция и за Албания и по една за ромските мешерета. Браво юнаци

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    16 7 Отговор
    Тия макета нещо много са си повярвали че са велики,откъде това тъпо самочувствие не знам,идиоти

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 3 сст

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Много поздрави":

    Слаба държава и слугуващо БФС = слаб национален отбор на България. Проблемът е огромен и оправдания, че сме малка държава - не вървят! Вижте една Хърватия - държава двойно по-малка от нас! Макетата са тройно по малки от нас. Исландия е по малка дори и от един град!
  • 4 EdinotBG

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Същите са като нас. 94та малко ли ги бъзикаха германците, след като ги отстранихме.
  • 5 дупница

    1 0 Отговор
    хахахахахахахаха
  • 6 Име

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Също как теб
  • 7 Дали са си

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    повярвали или не - ами погледнете в кои квалификации и по кои спортове са успели македонците - и как тук за едно треторязрядно състезание, скромно титуловано "Световна купа", проглушихме света какви "златни момичета" имаме...
  • 8 ганьо

    2 0 Отговор
    Нагла тъпа лъжа и дезинформациона мъгла на наглите мутри боко чоко и сие. Манипулиране на изборни резултати броене под зоркия поглед на подлогата Мишо лекето Константинов и административния вот на нереформираната корумпирана администрация хранилка на гроб за свежа пара от евро проекти и воала баце пак е номер едно.