Last news in Fakti

4 Април, 2021 18:40 1 552 2

Оставянето на Алваро Мората в Ювентус зависи от трансфер на Кристиано Роналдо

  • алваро мората-
  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • атлетико мадрид-
  • футбол

Така италианският шампион има три опции - да плати 45 млн. евро и така да закупят за постоянно играча, да му удължат наема за още една кампания в замяна на 10 млн. евро или да го върнат на "рохибланкос"

Оставянето на Алваро Мората в Ювентус зависи от трансфер на Кристиано Роналдо  - 1
Снимка: БГНЕС

Алваро Мората може да стане жертва на трудната финансова ситуация, в която се намира Ювентус заради пандемията от коронавирус.

В Старата госпожа са много доволни от представянето на нападателя, който през този сезон има 16 гола и 12 асистенции в 35 мача във всички турнири.

Той обаче е преотстъпен от Атлетико (Мадрид). Така италианският шампион има три опции - да плати 45 млн. евро и така да закупят за постоянно играча, да му удължат наема за още една кампания в замяна на 10 млн. евро или да го върнат на "рохибланкос".

Ситуацията може да се промени, ако се стигне до изходящ трансфер на суперзвездата Кристиано Роналдо, който би освободил "бианконерите" от огромната нетна заплата на португалеца в размер на 30 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ печели

    3 6 Отговор
    Да си знаете !!!
  • 2 Лаик

    3 0 Отговор
    И кой ще им вкарва голове като продадат Роналдо. По добре да го връщат на Атлетико.На Юве основния проблем е че няма Пирло но като играч не треньор. Няма креативни халфове и после голмайстор от рода на Суарес който изтърваха много липси.Очаквам и Наполи да ги бие и Пирло е Чао. Нямам нищо против него но Юве не е училище.Да връщат Сари до края на сезона и без това му плащат заплата.