Last news in Fakti

5 Април, 2021 09:31 1 352 5

БФС преговаря за контрола с Франция на "Парк де Пренс"

  • футбол-
  • контрола-
  • национален отбор-
  • ясен петров-
  • франция-
  • парк де пренс

Очаква се скоро от двете федерации да потвърдят за такъв мач

БФС преговаря за контрола с Франция на "Парк де Пренс" - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров е дал съгласието си от БФС да преговарят за контрола с Франция. Очаква се скоро от двете федерации да потвърдят за такъв мач, в който нашият отбор ще гостува на любимия ни стадион "Парк де Пренс", информира "Мач Телеграф".

Той ще е част от подготовката на "петлите" за предстоящото европейско първенство. След завръщането на представителния ни тим от Северна Ирландия, където през миналата седмица спечелихме първата си точка от стартиралите световни квалификации, Ясен Петров потвърди, че има сериозен интерес от доста отбори, които искат да играят с нашия тим.

Вече се знае, че ще имаме контроли със Словакия и Русия, а селекционерът анонсира и трета. Тя се очертава да е изключително престижна и ще ни даде възможност да си сверим часовниците срещу действащия световен шампион. За сравнение в последно време уговарянето на контроли беше изключително трудно и се наложи от УЕФА да ни назначат служебни такива като тази с Гибралтар, в която записахме единствената си победа през 2020 година. Преди това в София гостува и Парагвай.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    7 0 Отговор
    Търсят екскурзия!

    Коментиран от #4

  • 2 Батето

    6 0 Отговор
    Ясенчо и само за контрола с Чепърляне.Една класа са.
  • 3 Национал

    5 0 Отговор
    Може ли с Малдивите нещо да уредим или с Дубай. Във Франция много рестрикции, ресторанти и атракции не работят
  • 4 БезЧинствата

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Лудогорец не искали Чинков. Наглост до безобразие. Не стига, че ги търпим10 години да дерибействат, ами сега пискат срещу... придворния си съдия! ЛИЧНО ЧИНКОВ Е НОСИЛ НЕЗАСЛУЖЕНИ ПОБЕДИ НА ЛУДОГОРЕЦ И ИМА ОГРОМЕН ДЯЛ В ТОВА ДА БЕЗЧИНСТВАТ В БЪЛГАРИЯ! Не се самозабравяйте, че на всички им писна от този маргинален частен проект, който не успя да заинтригува никого освен лично финансово заинтересуваните лица. НОВ КОНГРЕС нови Лица и ПЪЛНА ЗАБРАНА ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБОВЕ ДА СА В БФС!
  • 5 Един от многото

    0 0 Отговор
    Олеле,ще има голем резил