Last news in Fakti

6 Април, 2021 20:55 2 123 6

Уесли Ната: Никой от ЦСКА не е контактувал с мен

  • уесли ната-
  • цска-
  • футбол

По-рано в българското медийно пространство се появиха информации, че настоящият футболист на ФК Рига може да се завърне в efbet Лига, но бразилецът отрече тази информация

Уесли Ната: Никой от ЦСКА не е контактувал с мен - 1

Бразилският полузащитник и бивш футболист на Царско село Уесли Ната призна, че няма контакт с някой от ръководството на ЦСКА за евентуален негов бъдещ трансфер.

По-рано в българското медийно пространство се появиха информации, че настоящият футболист на ФК Рига може да се завърне в efbet Лига, но бразилецът отрече тази информация.

„Никой от ЦСКА не е контактувал или свързал с мен. Не съм наясно с тези информации, които са от българската преса”, коментира Ната пред Gong.bg.

Както е известно, Ната игра при „царете” под ръководството на Любослав Пенев, който преди броени дни застана начело на тима от стадион „Българска армия”.

За литовския ФК Рига Ната има три изиграни мача, в които е реализирал едно попадение и е подал за други три. Преди трансфера му в балтийската страна пък имаше интерес и от друг столичен клуб - Левски, но в крайна сметка Ната предпочете да продължи кариерата си във ФК Рига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домус ага

    2 0 Отговор
    Щом не са те търсили, при меенее.
  • 2 много добър

    2 0 Отговор
    Един наистина класен чужденец за разлика от останалите 99% анонимници! Такъв който правят разликата между отборите! Дано да се върне!
  • 3 АААААААААА

    0 0 Отговор
    ЖУРНАЛЯ, да инма новини ..... ЦИРКаджии
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.