Last news in Fakti

9 Април, 2021 18:21 1 507 3

Мачовете във Висшата лига през уикенда започват с минута мълчание заради...

  • висша лига-
  • принц филип-
  • футбол-
  • мачове

Херцогът на Единбург си отиде от този свят на 99-годишна възраст след кратко боледуване, съобщиха от Бъкингамския дворец

Мачовете във Висшата лига през уикенда започват с минута мълчание заради... - 1
Снимка: БГНЕС

Мачовете от предстоящия този уикенд кръг във Висшата лига ще започнат с минута мълчание в памет на починалия днес съпруг на кралица Елизабет Втора - принц Филип.

Херцогът на Единбург си отиде от този свят на 99-годишна възраст след кратко боледуване, съобщиха от Бъкингамския дворец.

"Нашите мисли са с Нейно Величество Кралицата, Кралското семейство и всички по света, скърбящи за загубата на Негово Кралско Височество. В знак на уважение играчите ще носят черни ленти и ще има минута мълчание преди началото на всички мачове от Висшата лига, играни тази вечер и през уикенда", съобщиха от Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 COVID1984

    1 1 Отговор
    Принц Филип: „Ако можех да се преродя, то бих желал да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация“

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.