Last news in Fakti

14 Април, 2021 11:13 2 711 5

Левски успя да реши един от най-големите си проблеми

  • наско сираков-
  • левски-
  • лиценз-
  • лицензиране-
  • футбол

В момента чужденците, с които разполагат столичани, стоят на „Герена“ на честна дума

Левски успя да реши един от най-големите си проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

За втора поредна година Левски успя да реши проблема със своя лиценз за следващия сезон в българския елит, информира Мач телеграф.

Както е известно, през миналата пролет това стана със забавяне. Причината беше, че комисията на БФС поиска „сините“ и Локомотив Пловдив да изчистят някои дупки в документите си. В крайна сметка и двата отбора успяха, а на "Георги Аспарухов" затвориха устите на враговете си, които им чертаеха черно бъдеще.

Сега от началото на годината началниците се постараха да чистят задължения, които наследиха. Те бяха свързани най-вече с напусналите футболисти в края на миналото първенство, а и малко преди него.

В момента чужденците, с които разполагат столичани, стоят на „Герена“ на честна дума. Причината за това е, че клубът влезе в режим на забавяне на още една заплата. Това дава възможност на легионерите да разтрогнат договорите си на момента. На този етап обаче нито един от тях няма такова намерение или поне не го е изказал гласно.

Известно спокойствие ще настане с парите, които Левски ще получи за трансфера на Найджъл Робърта. Освен това отпадането на мерките срещу COVID-19 ще даде шанс за рестарт на кампанията с членските карти, която беше замразена заради забраната за струпване на хора на едно място. Продажбата на виртуални билети за мача с Лудогорец също може да донесе известен приход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    8 10 Отговор
    Левски 1914 -СОФИЯ Е НАЙ- ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В СВЕТ, В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА....САМО ЛЕВСКИ....ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ....
  • 2 Мимч

    5 0 Отговор
    Абе оня Насиру ,защо неще да разтрогни договота си,ами не му плащайте ,не една,а поне 6 заплати,та дано реши да се махне,че и вие и ние да се отървем от такъв избраник.Ако ли пък реши да ви съди,да му плати този,който го одобри и привлече...
  • 3 Герак Митко

    3 0 Отговор
    Е тука поне си ритат без да плащат такси на час.
  • 4 3,14К

    3 1 Отговор
    До кога ще ги търпят? Колко отбора изгоряха за по-малко нарушения.А иначе за другите само тирета са им в главите, а те са цяла морзова азбука.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.