Last news in Fakti

15 Април, 2021 11:36 1 052 0

Зидан: Горд съм от това, което правим, но все още не сме спечелили нищо

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ливърпул

Радвам се за момчетата, защото заслужавахме да продължим

Зидан: Горд съм от това, което правим, но все още не сме спечелили нищо - 1

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали играчите си след нулевото равенство срещу Ливърпул на „Анфийл”, което се оказа достатъчно за класирането на испанския тим на полуфиналите в Шампионската лига.

„Радвам се за момчетата, защото заслужавахме да продължим. Това ще ни даде импулс в края на сезона, но все още не сме спечелили нищо. Горд съм от това, което правим, но имаме нужда от почивка. През последната седмица имахме три много важни двубоя и не бе никак лесно. Това, което ме кара да се гордея е характерът на момчетата. Когато сме изправени до стената, те показват най-доброто от себе си”, сподели Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА