Last news in Fakti

20 Април, 2021 22:45 4 315 5

Летят оставки в Манчестър Юнайтед заради скандала със Суперлигата!

  • суперлига-
  • манчестър юнайтед-
  • ед уудуърд-
  • оставка

Изпълнителният директор на “червените дяволи” Ед Удуърд е подал своята оставка, защото изпитвал чувство на вина

Летят оставки в Манчестър Юнайтед заради скандала със Суперлигата!  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Един от главните действащи лица в Манчестър Юнайтед Ед Удуърд е подал своята оставка заради ситуацията около Суперлигата, съобщават извънредно редица медии на Острова.

Удуърд, който е изпълнителен директор и председател на клуба, напуска Юнайтед по собствено желание. Смята се, че той се е почувствал виновен след въвличането на неговия клуб в проекта за създаване на новата независима Европейска Суперлига, която в последния час търпи истинска разхруха.

След Челси и Манчестър Сити, се очаква тази вечер още поне 4 клуба да подадат молба за напускане на новата организация, което може да означава пълен крах на идеята и стопиране на проекта.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГруЮ

    9 2 Отговор
    Ще се случи, те Евреите вече са ги поизкупили повечкото, ще им сложат по ино тире, доказано, а и телевизиите техни, след две години феновете няма и да помнят
  • 2 Ромул

    11 4 Отговор
    Ееее....тъкмо и нашия отбор "Кармазъ байряк" беше внесъл 5 милиона евро, за да участва в тази Суперлига и сега-греда! Кво ще правим с екипите, на които има извезани буквите "ББ" щото се сещате кой ни е спонсора, какво ще правим с треньора Моуриньо, който го уволнихме от Тотнъм, за да дойде при нас да ни тренира, със стадиона, който бяхме почнали да строим вчера върху мястото на бившия селски хоремаг...ама че безобразие.
  • 3 дет се вика

    8 1 Отговор
    Наиграха се!
  • 4 И за какво се радвате?????

    4 3 Отговор
    Че си остава старата шампионска лига с не повече от 10-12 шампиона и пълнеща гушите на редящите се на опашка да стават трети и четвърти в богаташките държави ли. Ето така си направиха силни първенствата. Някои им разясниха, че с тая супер лига ще си подрежат клона, на който висят, ала на вас уви акъла няма да ви дойде в главата. УЕФА планира да намали шампионите от предварителните кръгове от 4 на 3, като сред тях задължително ако ще с реферска помощ трябва да пласират холандския и швейцарския шампион. На практика мястото е едно, но плановете са естествено и него да премахнат скоро. Па вий си гледайте третия в Холандия срещу втория в Австрия и си плескайте с ръчички колко е хубав турнира.
  • 5 ужас

    1 0 Отговор
    Суперлигата е пътуващ цирк. Кой луд ще гледа всяка сряда един и същ цирк.