Last news in Fakti

22 Април, 2021 09:14 1 979 5

Флорентино Перес: Никой не е напуснал Суперлигата

  • флорентино перес-
  • суперлига-
  • европейска суперлига-
  • футбол

Клубовете бяха притиснати до стената от фенове и специалисти, което ги накара да се откажат от намеренията си

Флорентино Перес: Никой не е напуснал Суперлигата - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес продължава да вярва, че проектът за Суперлигата ще се осъществи в бъдеще. Идеята за организирането на турнира разбуни духовете в световния футбол и въпреки огромните очаквания на клубовете учредители, то за момента форматът няма как да се случи.

Клубовете бяха притиснати до стената от фенове и специалисти, което ги накара да се откажат от намеренията си. Според Перес обаче, форматът все пак ще се осъществи в бъдеще.

“Никой не е напуснал Суперлигата. Всички сме заедно и мислим как този проект да се случи”, категоричен бе Перес.

Босът на испанския град, който бе избран и за президент на Суперлигата, сподели още, че е „разочарован от лавината от агресия”.

„Всеки президент бе готов да говори, но на следващия ден просто ни убиха. Не го очаквахме. Все едно пуснаха атомна бомба. Изглеждаше, че всички знаеха за това и само чакаха да го направим”, каза още Перес.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СУПЕР ЗА СУПЕРЛИГАТА

    1 11 Отговор
    ЩЕ СТАНЕ.....СЛЕД ЕВРОПЕЙСКОТО.....ЩОМ ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ СА ГО ТЕШИЛИ, НЯМА ВРЪЩАНЕ МАЗСД
  • 2 Лудогорец 9

    9 2 Отговор
    щом искате тази лига правете си я,но и напуснете шампионатите в държавата си,направете си собствен шампионат !

    Коментиран от #5

  • 3 чекмедже 2

    2 7 Отговор
    мутро-чиновници от УЕФА, как ще изпуснат кокала..реклами,тв.права..и с помоща на Джонсон в Англия успяха за в момента да го осуетят..но все ще има тази СУПЕРЛИГА..а отрепки ще лапат мухи и ще гледат шампионската лига с участието примерно албански клуб от пета дивизия и макъдонски отбор от 6 дивизия..Ами не ми е интересно...
  • 4 ТОТАЛЕН БОЙКОТ

    13 0 Отговор
    Ако най-големите поддръжници на тази идея - Реал и Юве (та ако ще да купят и още по-големи и още по скъпи звезди, да намерят и още пари, реклами и т.н ) да играят всяка седмица един срещу друг само след месец интересът към този мач ще е колкото към мач на деца в кварталното игрище!
    Не харесвам форматите на сегашните турнири, които облагодетелстват силните, богатите и големите още самия ЖРЕБИЙ преди да почне турнира! Кое е справедливото?!
  • 5 чекмедже 2

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лудогорец 9":

    типично за фен на Лудогорец..остана само един отбор,затова никой не ходи на мачове в БГ..а то един футбол, уважавш себе си фен няма да разваля деня си с гледане на евтио подобие на футбол..Трябва те да плащат на зрителите за загубеното време..