Last news in Fakti

22 Април, 2021 12:27 1 995 0

Малдини: Извинявам се, но никой не ми бе казал за Суперлигата

  • паоло малдини-
  • милан-
  • суперлига-
  • европейска суперлига-
  • футбол

Научих за всичко това в неделя вечер, когато всички клубове разпространиха общата декларация

Малдини: Извинявам се, но никой не ми бе казал за Суперлигата - 1
Снимка: БГНЕС

Един от шефовете на Милан Паоло Малдини се извини на феновете на тима за присъединяването на клуба към Суперлигата. Според бившия защитник, самият той също не е знаел за намерението на собствениците.

„Не съм участвал в преговорите за създаването на Суперлигата. Научих за всичко това в неделя вечер, когато всички клубове разпространиха общата декларация. Това бе решение на високо ниво и аз бях доста озадачен”, коментира Малдини.

„Това обаче не означава, че не нося някаква отговорност и затова се извинявам на феновете. Извинявам се не само на тези на Милан, а и на всички които почувстваха, че принципите на спорта бяха погазени”, сподели още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА