Last news in Fakti

22 Април, 2021 15:37 3 579 16

Наско Сираков каза дали Левски отива в Трета лига

  • левски-
  • наско сираков-
  • трета лига

"Въобще не ми е минавало през главата вариантът Левски да отиде в Трета лига", заяви мажоритарният собственик на клуба

Наско Сираков каза дали Левски отива в Трета лига - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, опроверга информациите от по-рано днес, че "сините" ще се откажат от лиценза си за елита и директно ще отидат в Югозападната Трета лига. Силният човек на "Герена" бе лаконичен пред колегите от NOVA, които го очакваха пред клубните офиси.

Пред тях бившият нападател на "сините" ясно обявил, че Левски ще запази професионалния си лиценз и ще продължи участието си в efbet Лига.

"Въобще не ми е минавало през главата вариантът Левски да отиде в Трета лига", заяви Сираков.

По-рано днес клубът беше напуснат от важен футболист, след като по взаимно съгласие си тръгна иракчанинът Ребин Сулака.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГУМЕН КРАДЕВ

    26 16 Отговор
    Трета лига ? Мястото им е в пета да играят със "Крава" - Тутурутково
  • 2 ГОРСКИ

    15 1 Отговор
    Ще оцелеят само тези отбори със богати собственици ????
  • 3 Реалиста

    23 10 Отговор
    Наско Сираков да предприеме действия за смяна името на клуба.Вече ми е неудобно на чета как всички бият Левски.Все пак става дума за национален герой.

    Коментиран от #8

  • 4 Уууууу

    24 5 Отговор
    Ако ще играят в 10лига не ми дреме-само да не петнят името на Апостола-да си станат пак Спартак
  • 5 БСП в канала

    21 1 Отговор
    Защо така този "важен футболист" не съм го видял да покаже нещо. Цесекар съм , но искам Левски да си е в Първа лига. Силни или слаби, без значение, но дербито с тях винаги ме е радвало и с кеф съм го гледал.
  • 6 Наско Сираков

    13 1 Отговор
    Дайте ми пари че нямам и немогат да плащам заплати на футболистите ,че здравата е закъсахме.

    Коментиран от #7

  • 7 ГОРСКИ

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Наско Сираков":

    Защо не казваш колко сега няма шума–пари на есен ще има шума–пари????
  • 8 Левскар

    7 8 Отговор

    До коментар #3 от "Реалиста":

    Ако си левскар, наистина ли предлагаш това? Това е име на отбор на 106 г., дори да изпадне от елита, това не трябва да се случва, смяна на името. А има и друго нещо името на Апостола е Васил Иванов Кунчев, а Левски е неговият популярен псевдоним, предполагам знаеш. Пък и загубите са моментно, макар и дълго продължило явление .

    Коментиран от #13

  • 9 голи

    4 1 Отговор
    акции?!Не вървят на пазара!Не клъвна...
  • 10 Бегай

    9 0 Отговор
    Насо с тез скъсани джобове какво правиш там отбор се спасява спасява с пари а ти си там да вземаш а не да даваш. Ти си прокоба за любимия отбор на толкова Българи!
  • 11 Бурмата

    8 1 Отговор
    Ще те изметат много лошо от Герена. Падне ли Бойко, който сега пърха като заклан петел, вие отивате в трета лига. И за това е виновен Бойко, ти и Шиши. С политика не се занимавам, но в футбола виждам как вашата прегръдка с властта, ще ви закрие. Защото силните на деня са вече съвсем други. Едни бандити изгониха друг бандит и вие сте сираци. Ама оня поне хвърляше пари.
  • 12 Коцалиев

    9 3 Отговор
    Насо Сапола ще закопае Левски. Съвсем ще го приключи, за още месец и край
  • 13 до заблудения

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    син фен!
    И аз бях като теб, но осъзнах че такава дивотия - спортни отбори да носят имена на национални герои - има само в България! Което е кощунство с паметта на героите ни! Да си чувал отбор Наполеон във Франция, Гарибалди в Италия, Кутузов в Русия или адмирал Нелсън в Англия, Ян Хус, Ян Жижка и т.н?
    Така че и 206 или 506 години да живееш в заблуда, не значи че това е правилно и трябва така да продължава вечно! Да не говорим, че в отборите е пълно с чужденци, които не знаят името на отбора какво означава - дали е географско понятие, животно или някаква мебел може би...
  • 14 Дрю

    6 1 Отговор
    Да си върнат старото име сините , а то е ДИНАМО - СОФИЯ
  • 15 Фрг

    2 5 Отговор
    Към гумен крадев болна циганка да ти пикае на гроба данооо.
  • 16 Стефан

    5 1 Отговор
    На теб може и да не ти е минавала през главата тази идея, но няма дим без огън, а и дълговете растат, накрая когато станат толкова големи че никой даже и с много пари няма да се навие да плаща чужди масрафи, но май егото ви е голямо и не допускате че Левски може да изпадне, такива отбори като Ювентус, Милан , Ман сити са били във долните дивизии, вие да не сте свещени крави, или си плащайте или в селските групи, ще опознаете красотата на делския туризъм, ще видите места много по добри за живеене от столицата.