Last news in Fakti

22 Април, 2021 17:48 4 242 1

Гаджето на звезда от НБА разпали страстите с фотоси по бански (СНИМКИ)

  • кайли дженър-
  • девин букър

Кайли Дженър продължава да се изявява в сферата на модата и социалните мрежи

Гаджето на звезда от НБА разпали страстите с фотоси по бански (СНИМКИ) - 1

На 23-годишна възраст Кайли Дженър продължава да се изявява в сферата на модата и социалните мрежи. Най-младата от клана Кардашиян дава съвети за бизнес и предлага своите козове, за да набере още повече последователи. Най-скъпият модел в света за 2019 година показа убийственото си тяло в мини бански, който остави малко на въображението. Към визията за импровизираната фотосесия, гаджето на баскетболиста Девин Букър добави каубойски ботуши и позира за снимките с удоволствие.

Звездата от НБА не беше заедно с брюнетката, но за сметка на това не пропусна да коментира трите кадъра, които се появиха в социалната мрежа Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kylie 🤍 (@kyliejenner)


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига беееееее

    1 0 Отговор
    б@си гъзлата. Всички от клана са с г ъзове като багажник на Волга. Отврат.