Last news in Fakti

4 Май, 2021 09:51 1 673 7

Лудогорец ще празнува с 10-ата поредна титла срещу Берое?

  • лудогорец-
  • футбол-
  • титла-
  • efbet лига

Настроението в лагера на домакините е приповдигнато, тъй като победа в предстоящия двубой ще означава и официално завоюване на 10-та поредна титла в елита на България

Лудогорец ще празнува с 10-ата поредна титла срещу Берое? - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец приема Берое в пореден мач от първия кръг на плейофите от челната шестица в efbet Лига. Двубоят е с начален час 19:45 часа.

Настроението в лагера на домакините е приповдигнато, тъй като победа в предстоящия двубой ще означава и официално завоюване на 10-та поредна титла в елита на България. При победа днес Лудогорец ще подобри рекорда на ЦСКА от 9 поредни титли.

Звездите на тима, в лицето на Кирил Десподов и Вандерсон са единодушни, че успехът и завоюването на трофея трябва да дойдат още в двубоя с Берое, който на свой ред просто доиграва сезона. Формата на тима е впечатляваща, след отпадането от Купата на България, като момчетата на Валдас Дамбраускас нямат допуснат гол в 3 поредни мача.

В лагера на Берое нещата са коренно различни, след като драмите около клуба бяха в центъра на вниманието в последните семдици. В крайна сметка Петър Колев ще продължи да води отбора до края на настоящата кампания, след като беше освободен Димитър Димитров – Херо.

Илиас Хасани е наказан за срещата, а старозагорци вече започнаха да мислят за лятото, като се спекулира, че Андерсон Кордейро е сред трансферните цели на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луда гора

    6 1 Отговор
    Парата, прай играта - Тквена народна поговорка.
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    3 5 Отговор
    К'в елит ви гони ? Селски отбори пълни с негри.И кой ги хване от Европа ги бие като шкембе у довар ! За това ходят да ги гледат само лумпени и дебили.
  • 3 Стрина Пена

    5 1 Отговор
    Лелеееее, елитен бг футбол.
    Срам
    99% негЪри
  • 4 123

    1 0 Отговор
    Тази титла можеха да им я дадат още през август.
  • 5 Анималс

    0 2 Отговор
    Да им дават и единадесетата. Не стане ли Любо Пенев президент на БФС, ние шампиони няма да станем. Интригата ще е за 2-3 място
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Провинциалист

    5 0 Отговор
    Купи само в Разград,Пловдив, Варна и в Стара Загора!!!Шопите отново с празни ръце!!!
    Дано 50 години купа да не иде в София!!!