Last news in Fakti

7 Май, 2021 21:28 6 744 5

Олимпийската шампионка продължава да глези своите последователи в социалните мрежи

  • каролина севастянова-
  • олимпийска шампионка-
  • малдивите-
  • сексапил-
  • секси

Каролина показа на своите над 625 хиляди последователи своите секси извивки до басейна, където се беше излегнала

Олимпийската шампионка продължава да глези своите последователи в социалните мрежи - 1
Снимка: Instagram

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика Каролина Севастянова продължава да глези своите последователи в социалните мрежи с горещи снимки. 25-годишната рускиня е на почивка в Малдивите и не пропуска да качи поредните провокативни кадри в профила си в „Instagram“.

Каролина показа на своите над 625 хиляди последователи своите секси извивки до басейна, където се беше излегнала. Фотото набързо събра хиляди лайкове и одобрителни коментари от феновете ѝ.

Публикация, споделена от Karolina (@karolisha.s)


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е това е бонбон

    29 3 Отговор
    Браво на момичето! Много красиво!
  • 2 ПИЛЕ НА ГРИЛ

    13 1 Отговор
    ПИЛЕНЦЕ ОТЛИТАЙ КЪМ БОЯНА,ТАМ ТЕ ЧАКА ГРИЛ МАЙСТОР BОYКО🐔🐔🐔🐓
  • 3 Гларуса

    5 8 Отговор
    Тая на Слънчака като и вдигнах краката счупихме полюлея абе не питай арна е
  • 4 пари да има

    10 0 Отговор
    Каролина показа на своите над 625 хиляди последователи не АМИ РЪКОБУДИТЕЛИ защото един интелигентен с семейство с добри доходи няма да следва такива жени или въобще жени .Тези красивите с такива форми печелят от хора с малки доходи нямащи хубави приятелки или въобще такива и хора отегчени от живота пълни с скука и т.н.Тези красивите щяха да са бедни и никой нямаше да ги погледне в еди идеален свят.

    Коментиран от #5

  • 5 Интернет

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "пари да има":

    Всичко е от това проклето откритие интернетът! И които имат работа, пак стоят самотни, щото на днешните жени вече и секс не им се налага дори да правят, за да са пълни с пари. Интернетът разби хубавите класически семейни ценности.