Last news in Fakti

12 Май, 2021 18:27 1 078 0

Играч на Локомотив Пловдив е аут до края на сезона

  • локомотив пловдив-
  • салинас-
  • контузия-
  • първенство-
  • мачове

Лукас Салинас няма да може да вземе участие в оставащите срещи до края на първенството

Играч на Локомотив Пловдив е аут до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Локомотив Пловдив Лукас Салинас повече няма да играе за отбора през настоящия сезон, информира "Пловдив 24". Бразилецът с испански паспорт не взе участие във вчерашния мач срещу Берое (0:0), няма да се появи на терена и в оставащите двубои до края на първенството.

Причината за това е контузия в рамото, която Салинас е получил в края на срещата срещу Лудогорец в Разград. В момента техничарят е с обездвижено рамо и не може да тренира със своите съотборници. Той определено няма късмет през последните близо 30 дни, тъй като прекара и коронавирус, а имаше и проблеми с пукната кост на китката.

Договорът на Салинас е до лятото на 2022 година и на този етап той със сигурност остава в клуба и за следващия сезон. С контузия в бедрото е и халфът Кристиан Илич, но надеждите са, че той ще бъде готов за мача с ЦСКА, който е в събота от 20 часа на "Лаута".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА