Last news in Fakti

19 Май, 2021 19:46 1 557 0

Титулярният вратар на Царско село ще си тръгне след края на сезона

  • пласид-
  • царско село-
  • напускане-
  • договор-
  • ръководство

Джони Пласид не се е разбрал с ръководството за нов договор

Титулярният вратар на Царско село ще си тръгне след края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Царско село Джони Пласид се разделя с клуба след края на настоящия сезон, пише "Блиц". 33-годишният страж, който е национал на Хаити, дойде в столичния тим през октомври 2019-а и веднага се утвърди под рамката. Пласид не се е разбрал с ръководството на Царско село за нов договор и ще напусне след оставащите два мача - срещу Черно море и Ботев (Пловдив).

Интерес към опитния вратар не липсва. След силните си изяви Джони Пласид е привлякъл вниманието на някои от клубовете в елита, като бил готов да продължи кариерата си в България.

Малко известен е фактът, че като вратар на Реймс Пласид спасява дузпа на голямата звезда Златан Ибрахимович в мач с ПСЖ преди години, завършил 2:2.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА