Last news in Fakti

19 Май, 2021 20:26 1 482 0

Катарски клуб пожела звезда на Милан

  • милан-
  • чалханоглу-
  • оферта-
  • катар-
  • ал духаил

Хакан Чалханоолу е получил примамлива оферта от Ал Духаил

Катарски клуб пожела звезда на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Един от основните футболисти в състава на Милан - Хакан Чалханоолу, е получил примамлива оферта от катарския Ал Духаил, съобщава трансферният експерт Джанлука Ди Марцио.

Според информацията клубът е предложил тригодишен договор на плеймейкъра, като за този период той би прибрал 32 млн. евро, разпределени в заплата от 8 млн. евро на сезон, както и още 8 млн. евро бонус при подписване на договора. През следващата седмица е насрочена среща между катарците и агента на играча.

Според колегата на Ди Марцио в “Скай Спорт Италия” - Фабрицио Романо, обаче Чалханоолу предпочита да остане в Европа, вместо да премине в Ал Духаил, където играе бившият защитник на Ювентус Мехди Бенатия, а Марио Манджукич също премина през отбора. Тъй като турският национал все още не е подновил изтичащия си договор с “росонерите”, той е получил множество обаждания от други отбори. Смята се, че 27-годишният футболист е желан и от Ювентус, но атакуващият халф не е приключил преговорите с Милан за удължаването на контракта си, според който досега получаваше предполагаемите 2,5 млн. евро на сезон като заплата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА