Last news in Fakti

21 Май, 2021 19:12 2 288 6

ЦСКА с изненада към Христо Стоичков: Праща му медал

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • цска-
  • медал-
  • купа на българия

Стоичков, който е и акционер в ЦСКА, непрекъснато подкрепяше отбора и феновете около големия мач в сряда

ЦСКА с изненада към Христо Стоичков: Праща му медал - 1

Христо Стоичков ще получи златен медал като носител на Купата на България с ЦСКА за 2021 година. Клубът специално заръча отличието след победата над Арда след гола на младия ганаец Бисмарк Чарлс и то ще бъде изпратено в Маями, където Кавалерът на „Златната топка“ работи в тв гиганта TUDN, пише „Труд“.

Стоичков, който е и акционер в ЦСКА, непрекъснато подкрепяше отбора и феновете около големия мач в сряда. Социалните мрежи се взривяваха при всеки негов призив, за който той използваше официалния профил на своя бранд H8S. Отдавна в името на най-големия футболист на ЦСКА в ресторанта на „Българска армия има огромен плакат с негови снимки. И от клуба заснеха златния медал на Стоичков, преди да потегли на пътешествие отвъд Океана.

ЦСКА с изненада към Христо Стоичков: Праща му медал

„Само така! Само напред! Само нагоре! Само ЦСКА!“, бяха думите на Камата във видео обръщението след финала, което най-много докосна сърцата на „червените“ фенове. Повелята на Стоичков е догодина отборът на всяка цена да стане шампион – нещо, което не се е случвало от 2008 година.

Кавалерът на „Златната топка“ е печелил четири пъти Купата на България като футболист на ЦСКА, а сега е първият му и като акционер в „червения“ клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    5 11 Отговор
    Медал за най добър псуващ футболист

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Цесекар

    4 1 Отговор
    Едно не мога да разбера.През БФС минават милиони евро от : ФИФАУЕФА , реклама и Т.Н.
    Е как не могат да поръчат две купи(една за шампиона и една за носителя на купата)по ПОРЪЧКА и медали някой да ги изработи за тях и да са уникални а се дават такива от Илиенци.
  • 3 Левски 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Медал за най добър ПРИПОЗНАВАЧ той каза: Етрополе помогна на Литекс да носи името на ФАЛИРАЛИЯ отбор.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бате ви Ицо от Америка

    3 2 Отговор
    Абе въшкари, kога ще ми нсправите паметника на А рмията? Нали сбирахте кинти?!,И да бъде със златни тестиси.Че лелината ви.....
  • 6 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Той и друго каза преди два дни: "Запомнете, че там на Сухата река, настана гробна тишина..."
    Само тиха злоба лъха от говеждата агитка наподледък. Това само може да ни радва още повече, след като взехме купата. А добитъка на какво се радва? На провал след провал. На борбата да не изпаднат. Пълна трагедия. По-добре да го закрият това жалко отборче.