Last news in Fakti

23 Май, 2021 22:50 1 936 0

Ботев (Пловдив) разгроми Царско село

  • ботев (пловдив)-
  • царско село-
  • 5:0-
  • efbet лига

"Канарчетата" завършват тазгодишния сезон в добро настроение, но на незавидното десето място в класирането с 32 точки

Ботев (Пловдив) разгроми Царско село - 1
Кадър: Diema sport 2

Отборът на Ботев (Пловдив) разби Царско село с 5:0 в последен двубой от плейофната фаза на първенството за двата клуба и записа най-резултатната си победа през сезон 2020/2021 в родната efbet Лига, предаде Гонг.

Десет минути след първия съдийски сигнал Ботев (Пд) получи добра възможност от пряк свободен удар, но Славчо Шоколаров прати топката право в тялото на Лесли Де Са. Последва удар на Атанас Илиев, който бе отразен от стража на "царете".

След половин час игра Атанас Илиев се възползва от неразбирателството между Михаил Иванов и Ивайло Марков и разпечата вратата на гостите.

В началото на втората част Славчо Шоколаров отправи опасен изстрел, но топката прелетя встрани от вратата на Иванов.

В 58-ата минута Еспиноса подаде към Маркиньос, който от границата на наказателното поле запрати топката към вратата на Иванов с удар по земя. Кълбото се удари в страничния стълб и рикошира в главата на стража на "царете", за да влезе във вратата му.

"Канарчетата" се разиграха и само шест минути по-късно можеха да водят с три попадения, но Мите Цикарски пропусна да оформи класиката. С това се нагърби Реда Рабеи, който получи добро подаване от Маркиньос и абсолютно необезпокояван реализира дебютното си попадение в efbet Лига.

Десетина минути преди края на мача страничният стълб раздели Атанас Илиев от попадение №17 през този сезон. В 87-ата минута Емануел Току направи победата на своя тим още по-изразителна след красиво изпълнение от пряк свободен удар.

Малко по-късно бившият футболист на Царско село - Салиф Сисе, направи успеха разгромен след рикошет в крака на Мартин Кавдански.

Така "канарчетата" завършват тазгодишния сезон в добро настроение, но на незавидното десето място в класирането с 32 точки. "Царете" пък са една позиция по-нагоре с 37 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА