Last news in Fakti

24 Май, 2021 10:15 2 657 3

Пламен Марков говори за сезона на ЦСКА и плановете на Гриша Ганчев

  • цска-
  • пламен марков-
  • гриша ганчев

"Аз имам уверението на г-н Ганчев, че ЦСКА е финансово обезпечен до края на годината", сподели изпълнителният директор на "армейския" клуб

Пламен Марков говори за сезона на ЦСКА и плановете на Гриша Ганчев - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е финансово обезпечен до края на годината, но с началото на лятната подготовка ще има яснота какво ще е бъдещето на клуба. Това призна изпълнителният директор на „червените" Пламен Марков пред БНТ.

"Като започне лятната подготовка, ще стане ясно как ще продължим нататък. Аз имам уверението на г-н Ганчев, че ЦСКА финансово обезпечен до края на годината", коментира Марков.

"Благодаря на нашите собственици - Ганчев и Инджов. Без финансовия ресурс и тяхната организация, е невъзможно да постигнем това. Няма как да привличаме добри играчи, когато нямаме подобни финанси. Целите в ЦСКА винаги са били много високи - титлата и Купата на България. Изпълнихме една от поставените цели. Мачът с Арда беше много оспорван. Сезонът е осмислен. Не трябва да забравяме и представянето в Лига Европа. Елиминирахме силния отбор на Базел - тим, играл в Шампионската лига толкова много пъти. След това бихме Рома групите. Това беше победа за историята", добави шефът в "червения" клуб.

"Дали е дошъл моментът за прекъсване на хегемонията на Лудогорец? Силно се надявам ЦСКА да продължи прогресивното си развитие с още по-добри игри и с резултати, които ще спомогнат за спечелването на титла. Целта ни е спечелването на шампионата", заяви още легендарният бивш халф на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просветен илюминат

    2 4 Отговор
    Чета сега Гриша дължи на държавата едни 65млн лв,тези стягат сезон,как стават тези неща?
    В България всичко е ток и жица.
    То е безсмислено да се коментира всичко вече.
    Скоро ще е много интересно.

    Коментиран от #2

  • 2 Просветен илюминат

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Просветен илюминат":

    Фирма на Гриша Ганчев например е сред най-големите длъжници на НАП. „Бургаски захарни заводи“ АД е една от фирмите с големи – 65,49 млн. лв. – несъбираеми задължения към НАП, според новата рубрика „Прозрачно управление“ на сайта на НАП. Захарният завод в Камено е собственост на Гриша Ганчев („Литекс Комерс“), на когото Татяна Дончева е адвокат

    Коментиран от #3

  • 3 Р.радев

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Просветен илюминат":

    Ти сам ли си отговаряш на коментарите?Изперкал илюминат!
    Ти помниш ли по времето на "КОЕ" управление и по кое време стана далаверата с Бургаски захарни заводи?Или само си плямпаш.