Last news in Fakti

24 Май, 2021 20:25 2 060 10

ЦСКА демонстрира уважение към свои бивши играчи и треньори

  • али соу-
  • бруно акрапович-
  • цска-
  • купа на българия

Повод за това е спечелването на Купата на България срещу Арда

ЦСКА демонстрира уважение към свои бивши играчи и треньори  - 1
Али Соу и Бруно Акрапович; Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще се отбрагодари подобаващо на редица свои доскорошни състезатели и треньори, които водеха или играха за отбора през настоящия сезон, но по различни причини не го завършиха на "Армията". Повод за това е спечелването на Купата на България срещу Арда с 1:0. Ръководството ще изпрати медали на всички, които са допринесли за ценния успех, а в това число Бруно Акрапович и Али Соу.

"Армейци,

Триумфът със спечелването на Купата на България стана благодарение на неуморната и всеотдайна работа на всички, обичащи и дали най-доброто от себе си за успеха на нашия клуб. Освен на ръководството, щаба, отбора и великата публика, искаме да изразим нашата благодарност и уважение към още няколко личности, треньори и състезатели, взели участие в изграждането на тима и спомогнали за постигане на така желаната цел през изминалия сезон.

Към различни краища на България и света след почивните дни ще отпътуват куриерски пратки със златен медал от награждаването и специалната фланелка от финала, увековечаващи 21-ия ни национален трофей.

Заслужени отличия ще получат бившите ни наставници Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове - Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Пред тв-екраните и телефоните в Болоня, Ростов, Баку, Уотфорд, остров Мадейра и Атина ни стискаха палци още и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, всеки от които също имаше своя принос в победоносния ни марш към Купата.

И разбира се, изказваме огромна признателност към легендата Христо Стоичков за вярата в нас и огромната и сърдечна мотивационна подкрепа от Маями.

ЦСКА е велик, когато всички заедно воюват за армейската кауза!

Благодарим!", написаха "червените" на клубната си страница.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    6 8 Отговор
    На животното и Кюстендилския трябва да дадете
  • 2 Левски 1914

    3 12 Отговор
    На 09 09 2016г цска ФАЛИРА Ковачеев ТИРЕТО слагай на МЕНТЕТО Ковачеев още не са го махнали.

    Коментиран от #5

  • 3 Браво

    7 2 Отговор
    Браво
  • 4 ФАКТ

    2 7 Отговор
    Трябва да дадат и на феновете на Ловеч по един медал.
  • 5 до 2 и 4

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    За да видите че сме пичове ще изпратим и на вас по един златен.Е не медал не и плакет ами по едно златно тире.Вие знаете къде да си го сложите.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Стою касапина

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "до 2 и 4":

    Много добре казано. А аз лично ще отида да им го донабутам това тире!

    Коментиран от #9

  • 8 В е л и к и я

    1 1 Отговор
    Абе на Брун/ч/о по му се искаше да не му пращат медал ....!
  • 9 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    Помниш един Тони какво ти беше написал вие така здраво сте седнали на ТИРЕТО и на друг не го давате на Ганчевото де.
  • 10 Бай Стою касапина

    1 3 Отговор
    Преди твоя човек да плагиятства това за сядането на тирето съм ти го писал поне трийсет пъти. Само че ти имаш слаба памет. Затова сега се надени на това тире и замълчи.