Last news in Fakti

24 Май, 2021 22:07 2 182 4

Петев показа топли отношения със звездата на Босна и Херцеговина

  • ивайло петев-
  • един джеко-
  • национален селекционер

Ивайло Петев и Един Джеко се срещнаха в столицата Сараево

Петев показа топли отношения със звездата на Босна и Херцеговина - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев и капитанът на тима Един Джеко се срещнаха в столицата Сараево преди контролите срещу Черна гора и Дания. Звездата на Рома няма да участва в предстоящите мачове, но въпреки това се прибра в родината си, за да вдъхне кураж на съотборниците си и треньорския щаб преди мачовете.

Петев и голямата звезда се срещнаха на базата на представителния тим, като демонстрираха отлични взаимоотношения. Официалният сайт на местната федерация дори съобщи, че откакто родният специалист е поел отбора, е заразил всички с положителна енергия и е спечелил доверието на футболистите.

Ивайло Петев реши да даде почивка на Джеко, както и на друг от основните футболисти, сред които Миралем Пянич. Аут заради контузии пък са няколко играч, между които Стеванович, Чимирот, Лончар и Гояк.

За сметка на това родният специалист е повикал петима дебютанти - Александър Йовичич от Горица, Юсуф Газибегович от Щурм Грац, Дарио Шарич и Ади Налич от Асколи, както и Андрей Джоканович от Сараево.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боса

    3 2 Отговор
    Петев не знам как се справя,но дъщеря му така добре знае френски...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 амсалак

    0 0 Отговор
    За тоя и пари ли дават? За нищо не става