Last news in Fakti

25 Май, 2021 11:12 2 800 0

Неймар и Барселона са пред постигане на споразумение

  • неймар-
  • барселона-
  • футбол

Следващият съдебен процес, който трябваше да се проведе скоро, бе за 3,5 милиона

Неймар и Барселона са пред постигане на споразумение - 1
Снимка: БГНЕС

Новото ръководство на Барселона преговаря с адвокатите на бившия си футболист Неймар, съобщи „Ел Мундо Депортиво”. Двете страни са пред постигане на споразумение за прекратяване на откритата война между двете страни в съда.

Адвокатите на каталунците и бразилецът приключват договорка за преустановяване на процесите, в които Барса ще опрости на кариоката 16,7 милиона евро, ако той от своя страна спре иска от 47,15 милиона евро, които желае във вид на неустойка за напускането на "Камп Ноу" през 2017-та.

Следващият съдебен процес, който трябваше да се проведе скоро, бе за 3,5 милиона. Той обаче бе спрян по взаимно съгласие в очакване на икономическо споразумение. Имаше и открита процедура, при която Барселона желаеше от състезателя 10 милиона за неплатени данъци.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА