Last news in Fakti

25 Май, 2021 14:36 3 348 3

Директор на ЦСКА пред исторически за родните стандарти трансфер

  • цска-
  • алън пардю-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфер

Става въпрос за футболист с огромен опит, който има над 100 официални мача по западноевропейските терени

Директор на ЦСКА пред исторически за родните стандарти трансфер - 1

Техническият директор на ЦСКА Алън Пардю е все по-близо до осъществяването на исторически за родните стандарти трансфер, съобщава БЛИЦ. Англичанинът води усилени преговори за привличането на опитен халф, който да замени продадения в Саудитска Арабия Тиаго Родригес.

„Става въпрос за футболист с огромен опит, който има над 100 официални мача по западноевропейските терени. Няма как обаче да се споменават имена или отборите, в които въпросният халф е играл.

Но наистина той е доста опитен и човек с такъв опит не е идвал в българското първенство. Нека нещата се случат и тогава ще получите всички пълни подробности относно трансфера. Пардю е въодушевен да осъществи сделката и се надяваме да успее. Разговорите са на финалната права, но не са приключили“, коментираха пред БЛИЦ източници от Борисовата градина.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кольо бръснаря

    11 3 Отговор
    Хари Кейн усещам го тоя път.между другото КЗЛ
  • 2 Малий

    3 3 Отговор
    С тия футболисти и календар ги е срам да направят.Да не плашат децата .Новият и той ще е от контингента.
  • 3 Бонговец

    2 2 Отговор
    Неймар Джуниър? Не,много е бял.Тва ша е некой холандец от Суринам