Last news in Fakti

25 Май, 2021 19:51 2 282 7

Най-после: БФС обяви къде ще се играят баражите в efbet Лига

  • бфс-
  • баражи-
  • efbet лига

Сблъсъкът за място в евротурнирите между Арда и Черно море ще се играе в Кърджали

Най-после: БФС обяви къде ще се играят баражите в efbet Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Спортно-техническата комисия към БФС официално излезе с информация за датите, часовете и стадионите за предстоящите баражи в efbet лига.

Сблъсъкът за място в евротурнирите между Арда и Черно море ще се играе в Кърджали, докато Ботев Враца и Септември ще спорят за място в efbet лига на стадион „Славия“ в София.

Ето какво написаха от БФС:

На основание чл.2, ал. 1, т.3, буква а/ от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС 2020/2021 година, срещата Бараж за определяне последния участник в Европейските турнири, между отборите на ПФК „Арда“ Кж и ПФК „Черно море“ Вн, ще се проведе на 30.05/неделя/2021 г от 19.00 часа на ст. Арена Арда -гр. Кърджали.

На основание чл.2, ал. 1, т.4, буква б/ от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС 2020/2021 година, срещата Бараж за определяне на участник в Първа лига за сезон 2021/2022, между отборите на ПФК „Ботев Враца“ Вр и ПФК „Септември “ Сф ще се проведе на 28.05/петък/2021 г от 19.00 часа на ст. Славия - гр. София.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    12 1 Отговор
    И за какво?!? Евтини зрелища за малограмотни и бедни духовно люде!

    Коментиран от #4

  • 2 Мим

    10 1 Отговор
    При 16 отбора ,бараж не трябва да е с Ботев,а евентуално с последния отбор от първенството...
  • 3 Неанонимен

    15 1 Отговор
    Efбете си майката.
  • 4 БФСето

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Сега ако кажат че ще са пак 14 отбора догодина, трябва да се изринат всички от БФС! Отборите трябва да са 16! Като са по малко клубове в А група от това страда националния отбор! ВЕЧЕ РЕШИХА ДА СА 16! АКО ОТНОВО ПРОМЕНЯТ РЕШЕНИЕТО СИ ДА СА 14, ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ОБСЛУЖВАЛИ И СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ОТ САМО ЕДИН КЛУБ, А НЕ от НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!
  • 5 Лост

    5 0 Отговор
    Защо в Кърджали и София? Ако Арда играе в Кърджали като по напред в класирането, то другия бараж трябваше да е във Враца.
  • 6 НИК

    7 1 Отговор
    И на какво основание баражите ще се играят в София и в Кърджали, от където са два от отборите. Не е ли малоу м щина или вече е решено, че Арда ще играе в Евро турнирите, а Ботев вр изпада за сметка на Септември София, които ще играят пред собствена публика. Не е ли редно да се играят мачовете на неутрални терени по средата между градовете, чиито отбори ще "спорят".
  • 7 Порно

    7 0 Отговор
    На това му викат честна игра. Ху дъ фак ис....