Last news in Fakti

26 Май, 2021 10:07 3 432 3

Григор Димитров взе любопитно решение

  • григор димитров-
  • куинс-
  • пресявки

Нашенецът ще участва на турнира в Куинс, но ще започне от пресявките

Григор Димитров взе любопитно решение - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще участва на турнира на трева в Куинс. Хасковлията обаче ще започне тазгодишното си участие в надпреварата от квалификациите.

Все още не е ясно защо Димитров е решил да започне още от пресявките. Предполага се, че той иска да натрупа повече мачове. Той вече действа по този начин и през 2019 година на турнира в Женева по препоръка на Андре Агаси.

По този начин Григор за поредна година ще участва на любимия си турнир, който не е пропускал никога досега, откакто дебютира в него още на 18 години. През 2014 година той стана и шампион на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    5 1 Отговор
    Очаквам някой неизвестник да го пресее веднага този хаскйоски младоженец!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 глоги

    1 0 Отговор
    И ако с пресявките не го пресеят,ще е добре,но се съмнявам. Дупките в ситото може да се окажат големи за него.