Last news in Fakti

26 Май, 2021 18:37 1 592 0

Ето какво са се разбрали Лапорта и Куман

  • жоан лапорта-
  • роналд куман-
  • барселона-
  • футбол

Различните медии започнаха да изразяват и хипотези за имената на треньорите, които Лапорта ще се опита да назначи

Ето какво са се разбрали Лапорта и Куман - 1
Снимка: БГНЕС

Ситуацията около треньорския пост в Барселона през следващия сезон все още не е напълно яснa, но днес има по-голяма конкретика относно възможните сценарии. Според информациите в Испания на вчерашната среща между Жоан Лапорта и Роналд Куман са станали ясни две неща. Президентът търси подходящ нов треньор и си е дал срок да намери такъв в следващите 15 дни. Ако това не се случи в посочения период, то Куман ще остане на поста и през следващия сезон. Нидерландецът е бил информиран за това на вчерашната кратка среща, която е продължила по-малко от половин час.

Различните медии започнаха да изразяват и хипотези за имената на треньорите, които Лапорта ще се опита да назначи. Не е изненада, че президентът мечтае за мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола. Той обаче е наясно, че този вариант в момента е почти невъзможен. Въпреки това Лапорта ще изчака изхода от финала в Шампионската лига, който може да промени настроенията на Пеп.

Ерик Тен Хаг, Микел Артета, Чави Ернандес и Гарсия Пимиента са другите споменавани имена.

Агентът на Куман Роб Янсен обаче е убеден, че нидерланецът не само ще остане на поста си през следващия сезон, но може да продължи работата си на "Камп Ноу" дори след това.

"Роналд може да остане дори след следващия сезон. Все още обаче не сме стигнали дотам. Предстоят още разговори", заяви Янсен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА