Last news in Fakti

27 Май, 2021 09:35 4 572 5

Мъри Стоилов с едно-единствено условие, за да поеме Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • наско сираков-
  • футбол

Стоилов не е имал никакви претенции относно селекцията в тима, нито пък е заявявал, че ще работи само с Наско Сираков

Мъри Стоилов с едно-единствено условие, за да поеме Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Спряганият за нов старши треньор на Левски – Станимир Стоилов, имал само едно единствено-условие, за да поеме „сините”. Както е известно, в последните дни спекулациите за бъдещето на клуба не спират, след като собственикът Наско Сираков обяви, че на „Герена” се очаква много сериозен инвеститор.

Според информация на „Мач Телеграф”, Стоилов не е имал никакви претенции относно селекцията в тима, нито пък е заявявал, че ще работи само с Наско Сираков. Специалистът под чието ръководство Левски записа най-големите си успехи у нас, а и в Европа, се интересувал само от едно – той е пожелал Сираков да го увери, че наистина ще бъде започнат строеж на нов стадион и ще има подобрения в базата на клуба.

Не е тайна, че именно под давления на Стоилов на „Герена” бяха извършени куп подобрения по време на предишния му престой. Тогава бе разширена съблекалнята на тима, бе подобрена настилката на стадион „Георги Аспарухов”, както бе инсталирано и отопление на терена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    4 8 Отговор
    Аз предлагам всички Софийски тимове да се съединят в един, нещо като Волтрон. Да си построят 100 етажен стадион, стадион небостъргач.
  • 2 Оли гьо Френ

    20 2 Отговор
    Едни и същи глупости по пет пъти ги публикувате! Смразяваща кръвта некадърност!
  • 3 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    ТОВА КОЕТО КАЗВА МИ ХАРЕСВА.
    НО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СИ БЪДАТ
    ПАК ДВАМАТА.
  • 4 Хиената

    5 2 Отговор
    и 50 бона заплатка ........
  • 5 роро

    3 1 Отговор
    На всички е ясно, че няма как това да е "ЕДинствено условие" Винаги става дума и за пари, а Мъри в последните години се ояде здраво в Казахстан, том получаваше по над 50 хил на месец и едва ли ще дойде само заради някаква козирка и стадион. Тия ги разправяйте на шапката ми