Last news in Fakti

27 Май, 2021 12:40 2 813 0

Септември за Ботев Вр: Треньорът им не разбира нищо

  • кристиян добрев-
  • септември софия-
  • ботев враца-
  • футбол-
  • бараж

Битката за място в елита е утре, от 19:00 часа, а словесните престрелки между двете страни вече започнаха

Септември за Ботев Вр: Треньорът им не разбира нищо - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Септември - Кристиян Добрев, отговори подобаващо на атаката от страна на Ботев Враца. Битката за място в елита е утре, от 19:00 часа, а словесните престрелки между двете страни вече започнаха.

"Вижте, решението да се играе баражът в София е на БФС. Нито са ни питали, нито са се съобразявали с нас. За мен няма нищо по-нормално от това баражът да се играе в София. Витоша Бистрица и Монтана също играха в София. Освен това, не виждам от какво се притесняват в Ботев. Ние нямаме фенове! На трибуните в петък ще ни подкрепят само децата от школата", заяви Добрев пред "Мач Телеграф".

"Ние сме отбор от Втора лига и излизаме в баража като аутсайдер. Нека да приемем, че Ботев Враца е взел 250-300 хиляди лева от телевизионни права, а ние 8 хиляди лева. Ако Веско Великов е казал, че в състава ни са само опитни футболисти, значи той не разбира нищо от футбол. Опитните в Септември са точно трима - вратарят Банков, Георги Сърмов и Асен Георгиев. Всички останали са момчета на по 20-22 години, но нека се огледа по-скоро в своя състав. Всички в Ботев са твърде опитни футболисти, които имат по 70-80 мача само за отбора от Враца. Без въобще да броим за другите отбори."

"Не се притеснявам какво ще стане в петък. Имам един бюджет и за Първа, и за Втора лига. Ако влезем в елита, отново ще играем с млади футболисти. Това е политиката ни! Ще дадем шанс на младите момчета и нека всеки покаже колко може. А който се прояви, ще бъде продаден. Защото ние така се издържаме като отбор - с продажби на най-добрите ни футболисти", завърши Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА