Last news in Fakti

27 Май, 2021 18:34 7 145 6

Вижте с кого ще се бие Владимир Кличко при завръщането си на ринга

  • шанън бригс-
  • владимир кличко-
  • кличко

След загубата с нокаут от Антъни Джошуа през април 2017 г., Кличко сложи край на кариерата си, но в последно време често говори пред медиите, че иска да се върне на ринга

Вижте с кого ще се бие Владимир Кличко при завръщането си на ринга - 1
Шанън Бригс и Владимир Кличко

Шанън Бригс обяви, че е приел битка с Владимир Кличко, който е готов да се завърне на ринга. Това стана в подкаста Toe 2 Toe на “Скай Спортс”, където 49-годишната американска боксова легенда сензационно заяви, че му е бил предложен мач с бившия абсолютен шампион в тежка категория, който той моментално приел.

“Днес (б.р. вчера) се съгласих да се бия с Владимир Кличко при завръщането му. Вие сте първият човек, който научава това, дори жена ми все още не знае. Момчета, вие сте първите, кълна се в Бог. Все още никой не знае това“. Току-що ми се обадиха, искам да кажа преди час-два, и ми казаха: “Хей, искаш ли да се биеш с Владимир Кличко”? Аз отвърнах: “Да”. Нямаше нужда да ме питат втори път. Веднага приех и казах: “Хайде, шампионе” (б.р. Фразата Let’s go, champ! е като запазена марка за Бригс).

След загубата с нокаут от Антъни Джошуа през април 2017 г., Кличко сложи край на кариерата си, но в последно време често говори пред медиите, че иска да се върне на ринга, за да се опита да счупи рекорда на Джордж Форман като най-стария шампион тежка категория. Форман го направи на 45 години и 10 месеца, когато победи с нокаут Майкъл Мурър през 1994 г. През март Кличко навърши 45 години, а Бригс – 49. Американецът за последно се би през май 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво,надмина Слай

    17 8 Отговор
    Сега ще прави Кличко 7. Обаче е роден мъжкар.Направи тренировка със нашия чувал.Чувала се позлати.После пак.Сега ще бие Радев и ще ни става президент..
  • 2 ОпулеФ

    28 4 Отговор
    Тоя Кличко ако го хвана,със сигурност ще го Фрасна в кратуната поне един път...Много сила има в мен,много съм трениран...
  • 3 Любо Лежанката

    7 0 Отговор
    ...Кличко че го размаже
  • 4 Фен

    5 1 Отговор
    На тези трябва да им се забрани да се бият - много са стари. И докато организират мач ще са за пенсия
  • 5 boxer

    1 0 Отговор
    ТОЗ ЩЕ ЛЕЖИ много
  • 6 Кандидат депутат- Спасителят на народа

    0 1 Отговор
    Бих се със супер великите шампиони Кличко и Джошуа ако не бях се бил със тях нямаше да съм богат и известен...добре ,че издържах на тупаниците които ми нанесоха....,Ноо сега вече съм по-мъдър и умен и реших че няма файда да ям кютек за пари,а да стана народен представител там знам ,че ще успея ...😅