Last news in Fakti

28 Май, 2021 13:00 1 998 3

Барса не се отказва от Хосеп Гуардиола

  • хосеп гуардиола-
  • футбол-
  • барселона-
  • манчестър сити-
  • жоан лапорта

„AS“ твърди, че Лапорта е уверен, че ще успее да убеди Гуардиола да се завърне в Барса, въпреки че 50-годишният каталунец призна преди време, че никога повече няма да седне на пейката на „каталунците“

Барса не се отказва от Хосеп Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Новият президент на Барселона Жоан Лапорта ще проведе разговор с мениджъра на английския шампион Манчестър Сити Хосеп Гуардиола след финала в Шампионската лига този уикенд в опит да уреди завръщането на треньора на „Камп Ноу“.

„AS“ твърди, че Лапорта е уверен, че ще успее да убеди Гуардиола да се завърне в Барса, въпреки че 50-годишният каталунец призна преди време, че никога повече няма да седне на пейката на „каталунците“.

Според информацията Лапорта няма за цел да назначи Гуардиола за следващия сезон, а за по-следващата кампания - 2022/2023. Този сценарий също така би спестил на клуба да плаща компенсация на настоящия наставник Роналд Куман.

Гуардиола има договор със Сити до лятото на 2023 година и съдържа клауза за допълнителни 12 месеца.

Изданието допълва още, че Лапорта е готов да използва всичките си козове, за да доведе обратно бившия наставник на тима отново начело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    1 0 Отговор
    Точно пък Глардиола,никога няма да се върне на Ноу Камп..
  • 2 Джо

    1 1 Отговор
    Човекът се казва Жосеп, а не Хосеп, защото е каталунец и на каталунски така се пише и произнася. Испанската форма на името (Д)Жозеф е Хосе.

    Коментиран от #3

  • 3 умник

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джо":

    А Япония как е на местния език ?!?