Last news in Fakti

28 Май, 2021 17:27 4 719 9

Федерацията ни по вдигане на тежести има нов председател - Ариф Маджид

  • българска федерация по вдигане на тежести-
  • вдигане на тежести-
  • щанги-
  • федерация по вдигане на тежести-
  • ариф маджид

Форумът гласува и промени в Устава на федерацията, които улесняват издигане на кандидати за управата

Федерацията ни по вдигане на тежести има нов председател - Ариф Маджид - 1
Ариф Маджид

Нов председател и нов управителен съвет бяха избрани днес начело на Българска федерация по вдигане на тежести, съобщиха от федерацията. С 24 гласа „за“ и 5 „въздържал се“ от 30 присъстващи представители на общо 34 клуба с лиценз, Общото събрание гласува доверие за президент на централата да бъде определен Ариф Маджид, който сменя досегашния шеф Неделчо Колев.

Форумът гласува и промени в Устава на федерацията, които улесняват издигане на кандидати за управата. Решено бе президентът да има лимит от максимум два мандата по 5 години всеки. Общото събрание изказа благодарност на досегашния шеф Неделчо Колев и избра нов управителен съвет в състав: Ариф Маджид, доц. Димитър Димитров, Иван Иванов, Кирил Панайотов, Антон Коджабашев, Радостин Димитров и Живко Архондев. За генерален секретар бе преизбран доц. Димитър Димитров.

„Благодаря за доверието, ще направя всичко възможно с общи усилия и с алтернативни приходи българските щанги да запазят реномето си на един от най-успешните родни спортове. Голям любител съм на вдигането на тежести. Самият аз се занимавам и ходя редовно на фитнес. Нашата фирма е голям работодател и обещавам, че ще можем да привлечем спонсори, за да помагаме със средства за дейността на федерацията,“ заяви новият президент на Българска федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид, който е с успешен бизнес в световноизвестна верига за хранене, в туризма и в строителството. Маджид отправи открита покана към своя предшественик Колев за сътрудничество в някои дейности на управлението.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    7 3 Отговор
    това Ариф Маджид звучи като че ли е мъжко име ...добре че има снимки ....кога ще опревят тая грешка с фамилиите да могат да будаат различавани мъжко ли е или женско..???

    Коментиран от #2, #3

  • 2 нашия

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    много по лесно е ако е Маджидов
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    11 8 Отговор
    Свършиха ли Българите в България ????? Или ни подготвяте за пътя към Европа през къпъ куле !!!!!!

    Коментиран от #7

  • 5 пешо

    6 5 Отговор
    тоя какъв е , свършиха ли българските легенди във вдигането на тежести .

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бегай Газим

    4 0 Отговор
    Свръхуспешно европейско, разбихме всички и ги ударихме в земята - те сменят управата на щангите!? Аз ли не разбирам, някой, ако е в час, да обясни...