Last news in Fakti

30 Май, 2021 13:58 1 711 2

Арда ще се раздели с двама чужденци

  • русакис-
  • таравел-
  • напускане-
  • чужденци-
  • арда

Манолис Русакис и Никола Таравел ще напуснат тима от Кърджали

Арда ще се раздели с двама чужденци - 1
Снимка: БГНЕС

Гъркът Манолис Русакис, който през зимата бе привлечен като потенциален заместник на отишлия в Левски Ребин Сулака, със сигурност ще си тръгне от Арда това лято. Същото вероятно се отнася и за Никола Таравел, макар че за него решение ще се вземе според това дали Николай Киров и ръководството ще успеят да привлекат набелязаните попълнения.

Десният бек Стойчо Атанасов също е пред напускане, докато гръбнакът на състава със сигурност остава в Кърджали и за новия сезон. След контузия за старта на подготовката ще се завърне централният бранител Петко Ганев. Очаква се, освен вече договорения Крум Стоянов от Берое и подписалият като свободен агент Светослав Ковачев, клубът да се подсили с двама чужденци, пише "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    2 0 Отговор
    Докато се плащат само лихвите по кредита от ББР, ще го има отбора.. Дойде ли реда на главницата, фирмата ще е фалирала( вълка ще си смени козината) и хубавия проект ще приключи.
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АКО ИСКАМЕ ДА ИМА БЪЛГЕРИЪН ФЕТБОЛ ---НАЙ-МНОГО ДВАМА ЧУЖДЕНЦИ В ОТБОР ---И ТО ЕДИНИЯТ ВРАТАР !!!!!!!! ДА ЛИКВИДИРАМЕ ФУТБОЛНАТА ОЛИГАРХИЯ --И ДА НАПРАВИМ ВЕЛИК НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !!!!!!!!!!!!!!