Last news in Fakti

31 Май, 2021 11:46 1 479 1

Спрягат Мъри Стоилов за треньор на руски клуб

  • стоилов-
  • назначение-
  • работа-
  • треньор-
  • нижни новгород

Новакът в руската Премиер лига Нижни Новгород има интерес към българския специалист

Спрягат Мъри Стоилов за треньор на руски клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов е спряган като вариант за треньор на новака в руската Премиер лига Нижни Новгород, съобщава „Мач ТВ“.

Според информацията ръководството на клуба ще вземе решение за нов наставник до 5 юни, а фаворит за поста е бившият треньор на Том Александър Кержаков заради по-доброто познаване на обстановката в местния футбол.

От руската медия отбелязват, че Мъри Стоилов има сериозна визитка. Българският специалист изведе Астана до четири титли в Казахстан, като направи пробив и в Шампионска лига. Бившият треньор на Левски бе и селекционер на националния тим на Казахстан.

Мъри е бил свързван през годините с московските грандове Локомотив и Динамо, а в последните дни се говори усилено за негово завръщане в Левски, ако се стигне до смяна на собствеността и в клуба влязат сериозни финансови средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.