Last news in Fakti

31 Май, 2021 16:09 5 410 11

Притеснителна новина обяви Григор Димитров

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

Той обяви, че неговият екип не знае каква е причината мускулът му непрекъснато да се схваща, когато играе

Притеснителна новина обяви Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, започна силно първия си мач от Ролан Гарос, но травма в третия сет го принуди да се откаже от участието си в турнира. Гришо говори подробно за контузията пред БНТ. Той обяви, че неговият екип не знае каква е причината мускулът му непрекъснато да се схваща, когато играе.

Ето какво сподели Димитров:

"За жалост два от турнирите за Големия шлем завършиха по този начин. Може би трябва да направя стъпка назад и да започна да се подготвям малко по-различно. Може би трябва да помислим какво не правим правилно в момента. Очевидно в един от най-важните моменти, и то при такъв резултат, просто тялото ми не издържа. Няма смисъл да стоя в мача.

За последния мач нямам какво толкова да кажа. Опитах се до края, знаех че ми трябва само една точка – имах възможността на форхенд, пропуснах я и това е. Случилото се е случило, стана в такъв момент, в който аз не очаквах, нищо не мога да направя в момента.

Със сигурност – има два дни, което е голямо предимство. Утре нямаше да играя, сигурно щях да почина. Но можем само да гадаем. Днес се случи в такъв момент, друг ден можеше да се случи още в самото начало или въобще да не мога да изляза на корта. Може би е хубаво, че така стана, понеже ще имам време да разбера точно какво е.

Първо, не знаем въобще какво точно е, знаем само, че мускулът се схваща постоянно, когато започна да играя. Това е единственото нещо, което знаем. Когато имам повече време в следващите дни с докторите, ще мога да разбера какви мерки трябва да взема, да се надяваме, че няма да се стига до операция, но следващата седмица може би ще знаем повече. За момента няма смисъл да гадая и да отивам в други мисли."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    10 14 Отговор
    Да се прибира в БГ. Да прави деца, и да чува кокошки. И без това нищо не е направил за България, а само за него.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фен

    9 0 Отговор
    Всъщност Гришо трябва да направиш крачка не назад , а напред.
    И разби ра се всичко идва от главата - проявата на последствията
    в тялото е само външното отражение! Когато не посмееш да направиш крачка напред , следва пропадане! разбира се не е лесно, но мяма как да правиш едни и същи неща, а да очакваш различни резултати. Твоят екип едва ли биха те посъветвали такива неща разбира се, защото просто нямат нужния капацитет! И порасването може да стане по един вълнуващ начин - например таз година булка, догодина люлка ! Защо не ?! Виж например Жокера и Федекс - те започнаха да играят още по-силно след като се ожениха и им се родиха деца!

    Коментиран от #8

  • 5 Така ЛОЛИТА ТА ОМАЛОМОЩИ

    9 2 Отговор
    И КОНТУЗИ.МАХАЙ Я ФАШАЙ НЯКОЯ КРОТКА СЕЛСКА МОМА ДЕТ Е КОПАЛА ЦЯЛ ДЕН И НЕ Е АЙЛЯКЧИЙКА КЪТ ЛОЛИТА...
  • 6 Да,да

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Asdfg":

    Съгласен! Няма да му се схваща мускулът я!
  • 7 Хахаха

    10 13 Отговор
    Дрише, остана ли поне една болест или травма, с които да не си се оправдавал, то не бяха рамена, мускули, зъбобол, че и коронавируса мина няколко пъти:) И на бездомните кучета вече им стана ясно, че и чеп за зеле не става от тебе.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Да ама не

    9 9 Отговор
    Ако не си разбрал до сега да знаеш, че Григор е гей, дженджър или както им викат в наши дни, доказателства бол - всичките му жени се виждат с него 2-3 пъти в годината, през останалото време си живеят живота с други мъже, Никол киснеше нон стоп по баровете в Ел Ей и сменяше диджеите един след друг, Лолита си замина сама за Русия и също като Шерцингер обикаляше нощните заведения с различни мъже, а щом дори и Серена Уилямс му би шута коментара е излишен.
  • 10 ЛолитКА

    1 1 Отговор
    Ще го оправи или Поматроси и броси
  • 11 истинко

    1 0 Отговор
    Аз ще ти кажа прикината! Това са ку..вите! Като толкова ги обичаш хвани се с тях и остави спорта! Две дини под една мишница не може да носиш две дини под една мишница!