Last news in Fakti

1 Юни, 2021 08:45 4 279 0

Още един кадър на Левски избяга

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • борислав кьосев-
  • спортист своге

Спортист ще бъде първи професионален отбор в кариерата на Борислав Кьосев

Още един кадър на Левски избяга - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав Кьосев е новият старши треньор на Спортист (Своге), обявиха от клуба. Роденият през 1980 г. специалист прие да оглави тима от Втора лига, след като напусна Левски. Кьосев беше в школата на Левски от 2014 година, а преди това работи в ДИТ. Той е в основата на успехите на набор 2002 в "синия" клуб, които вече изпратиха футболисти в представителния тим на Левски.

Спортист ще бъде първи професионален отбор в кариерата на Борислав Кьосев.

"Продължаваме линията да даваме шанс на млади треньори. Така бе с Ивайло Василев, така е и с Борислав Кьосев. Той е човек, който кипи от ентусиазъм и иска да работи. Това са ми първите впечатления от него. Разбрахме се изключително бързо. Мисля, че той ще пренесе своето желание за успехи и върху футболистите, а това ще доведе до необходимите резултати“, каза председателят на Управителния съвет на Спортист Петър Веселинов.

„Много съм щастлив, че ще имам възможността да работя в Спортист (Своге). От известно време разговаряме с президента на клуба Петър Веселинов. Това е истинско предизвикателство. Първа стъпка за мен в мъжкия футбол. Аз съм човек, който има високи цели. Аз съм максималист в това, което правя“, бяха първите думи на Борислав Кьосев.

"През следващия сезон искам Спортист да преследва високите цели, които имаше и през изминалата година. Трябва да надграждаме. Следях отбора. Тук има много добра основа, опитни футболисти и някои млади момчета, които имат добър потенциал. Следващият период от няколко седмици е изключително важен, защото трябва да изградим отбора. Знаете, че 80% от успеха се дължи на футболистите. Щастлив съм, че ще работя и с опитни футболисти, които имат изключително голям опит в професионалния футбол“, допълни още Кьосев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА