Last news in Fakti

2 Юни, 2021 08:55 1 308 0

Сагата с Меси приключва: Остава в Барселона до 2023 година

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • договор

Според публикации в Испания, той се е съгласил да сложи подписа си под ново споразумение за два сезона

Сагата с Меси приключва: Остава в Барселона до 2023 година - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата с новия договор на аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси е пред приключване. Според публикации в Испания, той се е съгласил да сложи подписа си под ново споразумение за два сезона, което изтича през лятото на 2023 година.

Настоящият контракт на аржентинеца приключва през това лято. Преди една година той изрази желание да си тръгне, но от клуба в лицето на предишния президент Джосеп Мария Бартомеу не го пуснаха. Меси реши да остане, за да не влиза в съдебна битка с клуба на сърцето си. Очакванията бяха той да напусне това лято след изтичането на договора си, за да се присъедини към Манчестър Сити или Пари Сен Жермен.

Пристигането на близкия му приятел Серхио Агуеро на “Камп Ноу” като свободен агент с договор точно за 2 години обаче окончателно го е убедило да остане. Меси, който ще навърши 34 години по-късно този месец, записа пореден впечатляващ в индивидуален план сезон в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА