Last news in Fakti

2 Юни, 2021 12:01 1 431 2

Президентът на УЕФА за отцепниците: Твърдят, че с Шампионската лига е свършено, но искат да играят там

  • уефа александър-
  • чеферин-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • ювентус-
  • шампионска лига

Дори най-неосведомените хора разбраха, че с тази Суперлига е свършено

Президентът на УЕФА за отцепниците: Твърдят, че с Шампионската лига е свършено, но искат да играят там - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново изрази разочарованието си от Реал Мадрид, Барселона и Ювентус, които единствени отказват да се оттеглят от проекта за Европейската Суперлига. Както е известно, вчера те дори заведоха дело срещу централата в Европейския съд.

„Дори най-неосведомените хора разбраха, че с тази Суперлига е свършено. Тези три клуба обаче ни помогнаха в някаква степен, защото всички останали станахме по-солидарни. Вече можем да кажем на тези трите клуба: „Отивайте си във вашата Суперлига, след като не ви харесва“, заяви словенецът пред „Telegraph“.

„Хората твърдяха, че американските собственици на трите английски клуба (б.р. - Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал) са виновни, но в действителност в момента единствените, които още вярват, че Земята е плоска, са двама испанци и един италианец. Излизат с прес релийз: „Суперлигата все още съществува“, но два дни по-късно пращат заявка за участие в Шампионската лига. Значи от една страна са в Суперлигата и извън Шампионска лига, но в същото време все пак искат в Шампионска лига?! Твърдят, че с Шампионската лига е свършено, но желаят да са в нея? Вече директно ни заплашват с някакви писма, че щели да ни съдят в този и онзи съд. Явно разполагат с много пари за това. Ами тогава да ги инвестират в женски и юношески футбол. Когато говоря с тези 244 членове на Асоциацията на европейските клубове, тези три отбора не са толкова популярни“, допълни още Чеферин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно така

    2 1 Отговор
    Както прогнозира Антонио (Кассано), тези отцепници или "ще свият знамената" или ще бъдат изхвърлени от УЕФА. Щом толкова искат, тези 20 клуба (толкова трябваше да бъдат) да си играят помежду си и да видим колко спонсори и пари ще привлекат!?! Ще приключат за максимум 2 години. Най-големите привърженици на Супер лигата са с огромни дългове, които вече трудно обслужват. Целта им бяха стотиците милиони, които всеки клуб щеше да си осигури и да вземе "глътка въздух"...
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    УЕФА - СЪЗДАЙ ЛИГАТА !!!!! БОГАТАШИТЕ ДА СИ ИГРАЯТ ПО МЕЖДУ СИ -ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ - ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ 1-2-3 ГОДИНИ ,НО ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ --А СЛЕД ТОВА --- НЯМА ЕВРОПА -НЯМАТ УЧАСТИЕ -НЯМАТ БИТКИ -НЯМАТ КЛАСИРАНЕ -НИЩО - И ЩЕ УМРАТ ГЪРЧЕЙКИ СЕ И МОЛЕЙКИ ЗА МИЛОСТ -НИКАКВА МИЛОСТ !!!!!!???!!!