Last news in Fakti

5 Юни, 2021 11:32 1 722 1

ЦСКА си връща нападател, играл под наем в Баку

  • ахмед ахмедов-
  • футбол-
  • цска-
  • нефтчи баку-
  • нападател

Той дори донесе титлата на отбора с победен гол в последния кръг срещу Карабах, но въпреки това азерите няма да откупят правата му.

 ЦСКА си връща нападател, играл под наем в Баку - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Ахмед Ахмедов ще започне подготовка с ЦСКА, пише "Тема спорт". Офанзивният футболист игра под наем в Нефтчи (Баку) през пролетта.

Той дори донесе титлата на отбора с победен гол в последния кръг срещу Карабах. Въпреки това азерите няма да откупят правата му.

Ахмедов така и не се наложи в състава на Нефтчи и изявите му бяха епизодични.

Според запознати старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е решил да се запознае отблизо с качествата на футболиста и след това да реши бъдещето му.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛОНДОН СИТИ

    3 1 Отговор
    От Българския шампионат само Неделев става за ЦСКА. И то при условие, че не се контузва, защото в Ботев играе един месец, два месеца се възстановява. Смоленски трябва по агресивно да се налага в ЦСКА, за това обаче трябва да натрупа мускулна маса, защото още е с детска структура.