Last news in Fakti

13 Юни, 2021 19:55 1 697 1

Мениджърът на Джошуа атакува остро Боб Аръм

  • еди хърн-
  • боб аръм-
  • нападки

Еди Хърн е на мнение, че Аръм е най-алчният човек на света

Мениджърът на Джошуа атакува остро Боб Аръм - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-добрият промоутър в Обединеното кралство Еди Хърн беше интервюиран от британските медии след края на боксовата вечер на неговата компания, предаде boec.bg.

В разговор Хърн коментира обвиненията от колегата си Боб Аръм. Американецът нарече Хърн виновник за провала в битката за титлата на абсолютния шампион в тежка категория Джошуа – Фюри.

„Той каза, че това е моя грешка, защото съм бил алчен към саудитите. Това говори Боб Аръм – този, който без съмнение е най-алчният човек, когото съм срещал в живота си. Всичко това е много странно. Проблемът е следният. Поискахме сделка от Саудитска Арабия с потвърждение от всички страни за това, което искат. Всички доволни ли са от тази цифра? „Да, иди и ги попитай за това, Еди„. Пристигнах и ги попитах, а те казаха „Да“. Всичко това беше договорено между страните.

След това нямаше повече преговори, нямаше промени, нямаше искания за повече пари, нищо. И той по същество казва, че ако действах малко по-бързо, можехме да направим всичко преди решението на съда. Отне на Боб три седмици, за да се оправдае с това. Но така или иначе не се притеснявам от Боб Аръм. Трябва да се съсредоточим върху кариерата на Джошуа„, каза Хърн.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    0 0 Отговор
    Същото каза и за нашия Кобрич. Явно е че по алчни от вас няма.