Last news in Fakti

17 Юни, 2021 09:45 1 574 1

Сензационна раздяла грози Гатузо и Фиорентина след само 20 дни съвместна работа

  • гатузо-
  • агент-
  • мендеш-
  • фиорентина-
  • раздяла-
  • напускане

"Виолетовите" имат вражда с агента на специалиста

Сензационна раздяла грози Гатузо и Фиорентина след само 20 дни съвместна работа  - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на Фиорентина Дженаро Гатузо може да напусне поста си още преди началото на сезона. Според популярните журналисти Джанлука Ди Марцио и Фабрицио Романо причината е сериозно неразбирателство с ръководството на клуба.

Проблемът идва от там, че шефовете на “виолетовите” не искат да привличат футболисти, предложени от агента Жорже Мендеш, който представлява именно и Гатузо.

Бившият халф беше назначен в края на май месец, след като за последно водеше Наполи, но не успя да класира отбора за Шампионската лига и реши да напусне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има и по-добри

    0 0 Отговор
    Нико Алефантос беше само 2 часа треньор на един отбор! Звездата на отбора като чула че идва Нико за треньор, отишъл в офисите и рекъл ;- На 35 съм, кариерата ми завършва, и вие водите Нико за да ми начупи кокалите?;- напускам отбора! Нико Алефантос е известен с това че бие играчите в отборите които ръководи!