Last news in Fakti

22 Юни, 2021 15:20 1 600 4

Макгрегър изригна с цинична вербална атака срещу Порие

  • конър макгрегър-
  • дъстин порие

„Първият, който се опита да свали двубоя на земята, е малката ку*ка“, туитна ирландецът

Макгрегър изригна с цинична вербална атака срещу Порие - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър няма желание да се бори на пода с Дъстин Порие в предстоящата битка. Ирландската звезда показа това със съобщение до бъдещия си съперник, предаде boec.bg.

„Първият, който се опита да свали двубоя на земята, е малката ку*ка“, туитна ирландецът, използвайки игра на думи към Порие.

Някои фенове обаче побързаха да напомнят на Макгрегър, че той първи е сторил това в мачовете с Макс Холоуей и Нейт Диаз. Въпреки това е известен факта, че борбата е слабото място на ирландеца и той предпочита бой в стойка.

До момента Конър и Порие имат два двубоя помежду си и по една победа. Във втората битка, която се проведе през януари тази година в Абу Даби, Порие направи успешно сваляне през стартовите пет минути, но след това промени тактиката и заложи на ритници в краката, нокаутирайки Макгрегър във втория рунд.

Третата битка между двамата ще води UFC 264 в Лас Вегас на 10 юли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изпята песен

    0 2 Отговор
    Сега като го убият от бой и му остава само да пусне порно с Ронда Роузи, че за бой вече няма кой да го викне.

    Коментиран от #4

  • 2 ТекирдаРакъ

    1 1 Отговор
    За втория бой, в който Дъстин бутна Конър е имало клауза Дъстин да не го сваля на земята, близък човек до Дъстин сподели вчера за това, смятайте колко го е шубе Макгрегър.

    Коментиран от #3

  • 3 Име

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТекирдаРакъ":

    А Хабиб беше набит от джуджето, с когото го сравняват. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 4 ЦСКА умре

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изпята песен":

    Поне е постигнал нещо, за разлика от някои хора (като Флорентино Перес).