Last news in Fakti

27 Юни, 2021 12:30 1 531 0

UEFA EURO 2020 Наставникът на Чехия: Искаме да изненадаме неприятно Нидерландия

  • шилхави-
  • нидерландия-
  • чехия-
  • изненада-
  • неприятности-
  • осминафинал-
  • евро 2020

"Стараем се да работим ефективно и съм сигурен, че ще бъдем неприятен съперник за тях", заяви Ярослав Шилхави

UEFA EURO 2020 Наставникът на Чехия: Искаме да изненадаме неприятно Нидерландия - 1
Снимка: БГНЕС

Чешкият селекционер Ярослав Шилхави определи Нидерландия като фаворит, но се закани да затрудни съперника в сблъсъка от осминафиналите на Евро 2020. Чехите по всяка вероятност ще бъдат без своя капитан Владимир Дарида, който има травма и не взе участие в днешната тренировка на отбора.

"Стараем се да работим ефективно и съм сигурен, че ще бъдем неприятен съперник за нидерландците. Искаме да ги изненадаме неприятно. Наясно сме, че не може само да се защитаваме. Трябва да атакуваме и да застрашаваме вратата на съперника. Най-важното е да бъдем концентрирани през цялата среща", обяви специалистът.

По-рано полетът на чешкия национален отбор за Будапеща, където ще се изправи срещу Нидерландия, бе забавен заради инцидент със самолета. Все пак чехите хванаха по-късен полет за унгарската столица.

"Имаше известни затруднения, но реагирахме бързо и намерихме решение. Свършихме всичко, което трябваше. Сега сме концентрирани изцяло върху срещата утре. Нидерландия е много труден съперник. Те са фаворит, но става въпрос за един мач и всичко може да се случи", завърши Шилхави.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА