Last news in Fakti

28 Юни, 2021 12:15 1 090 0

UEFA EURO 2020 Роберто Мартинес: Ключът към успеха бе да се адаптираме към играта на Португалия

  • мартинес-
  • ключ-
  • успех-
  • адаптация-
  • португалия-
  • белгия-
  • осминафинал-
  • евро 2020

"Трябваше да проявим висок морал, да спазваме дисциплината, тактиката и да сме умни", заяви селекционерът на Белгия

UEFA EURO 2020 Роберто Мартинес: Ключът към успеха бе да се адаптираме към играта на Португалия - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Белгия Роберто Мартинес бе изключително доволен от победата на неговия тим над Португалия. "Червените дяволи" се наложиха с 1:0 и по този начин си осигуриха място на четвъртфиналите на Европейското първенство.

"Въпросът не беше колко добри можем да бъдем, а да се адаптираме към играта на Португалия, към това, което те могат да правят най-добре. Опитът беше на тяхна страна, тъй като са действащ шампион, спечелиха и Лигата на нациите. Демонстрирахме невероятна концентрация и много добре се отбранявахме. Контролирахме мача. Вкарахме хубав гол и след почивката, както трябваше и да се очаква, Португалия взе инициативата".

"Трябваше да проявим висок морал, да спазваме дисциплината, тактиката и да сме умни. Ако по-добре контролирахме топката и бяхме по-точни в последното подаване, може би щяхме да се възползваме по-добре от рисковете, които пое Португалия. Рано е да се говори за травмите на Азар и Де Бройне. Чакаме диагнозите", каза Мартинес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА